welkom op onze website

Deze website biedt u de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende facetten van het centrum. U vindt er informatie betreffende onze therapeuten, hun contactgegevens, therapieŽn en indicaties en samenwerkingsverbanden.

lees meer

ons concept

Het centrum werd opgericht vanuit het gevoel dat de hedendaagse geneeskunde en gezondheidszorg in het algemeen, nood heeft aan een vernieuwing binnen de kijk op de gezondheidstoestand van de patiënt.

 

TEAM

wie

Een jong, gemotiveerd en dynamisch team, allen met dezelfde gedachtengoed. Een holistische visie waarbij getracht wordt hand in hand te gaan met de klassieke geneeskunde indien dit noodzakelijk mocht blijken. In dit menu vind u alle curriculum vitae en contactinformatie terug van onze therapeuten.

THERAPIEËN

wat

Verschillende therapieën worden u aangeboden binnen het centrum. Allen bevinden ze zich binnen de complementaire gezondheidszorg. Alle facetten welke onze structuur en functie van ons lichaam en ons “zijn” bepalen kunnen worden benaderd via één of meerdere therapieën; biomechanisch, biochemisch, psycho-emotioneel en energetisch.

IN DE KIJKER

Nieuwe site online

Onze nieuwe website is een feit. Wij hopen u hiermee nog een betere dienst te kunnen verlenen. Zo is het mogelijk om van iedere therapeut informatie te bekomen of om online uw afspraak te maken. Sommige pagina's zijn nog niet compleet, maar zullen heel snel opgevuld worden. Neem gerust een kijkje en tot binnenkort!

KENNETH VERHOEVEN

OSTEOPATHIE