welkom op onze website

Deze website biedt u de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende facetten van het centrum. U vindt er informatie betreffende onze therapeuten, hun contactgegevens, therapieŽn en indicaties en samenwerkingsverbanden.

lees meer

ons concept

Het centrum werd opgericht vanuit het gevoel dat de hedendaagse geneeskunde en gezondheidszorg in het algemeen, nood heeft aan een vernieuwing binnen de kijk op de gezondheidstoestand van de patiënt.

 

TEAM

wie

Een jong, gemotiveerd en dynamisch team, allen met dezelfde gedachtengoed. Een holistische visie waarbij getracht wordt hand in hand te gaan met de klassieke geneeskunde indien dit noodzakelijk mocht blijken. In dit menu vind u alle curriculum vitae en contactinformatie terug van onze therapeuten.

THERAPIEËN

wat

Verschillende therapieën worden u aangeboden binnen het centrum. Allen bevinden ze zich binnen de complementaire gezondheidszorg. Alle facetten welke onze structuur en functie van ons lichaam en ons “zijn” bepalen kunnen worden benaderd via één of meerdere therapieën; biomechanisch, biochemisch, psycho-emotioneel en energetisch.

IN DE KIJKER

Osteopathie en terugbetaling

Sinds een aantal jaren betalen de mutualiteiten voor een aantal behandelingen een beperkt bedrag terug aan de patiënten van een erkende osteopaat. Het bedrag en het aantal behandelingen hangt af van mutualiteit en de soort verzekering van de patiënt. In sommige gevallen betaalt de verzekering van  de werkgever  het resterende… [+]

KENNETH VERHOEVEN

OSTEOPATHIE